8 Haziran 2008 Pazar

Karpaz Eşşeklerinin yok olmasına dur diyelim


Kıbrıslıların kurduğu grup büyük bir kitlesel çağrım peşinde :) Kıbrısın simgesi olan karpaz eşşeklerin yok olmaması için kurulmuş ve herkesi bu konuda duyarlılığa davet eden bir grup

Grup Adresi; http://www.facebook.com/group.php?gid=23648785208

İşte Grup Detayları;

31 Mart Pazar Gün aksam haberlerinde bir haber geçti. "Karpaz Milli Parkında 10 ADET ÖLÜ Eşşek bulundu. Çevrede yapılan arastırmada ne bir canlı Eşşeğe, ne de bir ize rastlandı."

Karpaz Eşşekleri bu adanın simgesidir. Onları korumak bizim görevimizdir. BİZİM OLANLAR BİZDEN OLMAYANLAR TARAFINDAN KATLEDİLİYOR. Buna seyirci kalmak cinayet işlemekten farksızdır.

Grup invitation ı tanıdıgnız herkese yollayın ki bir kamuoyu olusturup tek bir agızdan bu gidişe dur diyebilelim.



LET'S STOP THE MASSACRE OF KARPAS DONKEYS!!!
On 31 March, a news was heard. It was about the donkeys of Karpas. According to the news 10 donkeys were found dead. After long time of search in the area, either any donkey or any sign about living donkeys could be found.

Karpas donkeys are the symbol of Cyprus and it is our responsibility to protect them. THE ONES THAT BELONG TO US ARE MURDERED BY THE ONES WHO DO NOT BELONG TO US. If we stay silent, that makes us a part of this murder.

in order to make our voice stronger, send group invitation to everyone that you know.


Ας σταματήσουμε την εξαφάνιση του Κυπριακού Γαϊδουριού
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ !!
Στις 31 του Μάρτη μας ήρθε η είδηση ότι βρέθηκαν 10 νεκρά γαϊδουράκια στην περιοχή της Καρπασίας. Μετά από εκτεταμένη έρευνα δεν βρέθηκε κανένα γαϊδούρι ζωντανό στην περιοχή.
Τα γαϊδούρια της Καρπασίας είναι σύμβολο της Κύπρου και έχουμε ευθύνη να τα προστατέψουμε. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Αν μείνουμε σιωπηλοί, είμαστε συνένοχοι.
Για να γίνει η φωνή μας δυνατή στείλε πρόσκληση σε όσους γνωρίζεις.

Hiç yorum yok: